Päät putoilevat pudotuspeleissä

Raivohurvio käveli ensimmäisessä pudotuspelissä amatsonijoukkueen läpi ja semifinaalissa oli vastassa rottakaronkka, joka oli pehmennyt Khemriläisiä vastaan. Rottaporukan luja keskikentrtämies Cary Grant herättti tosin hermostusta: taklaavat, mahti-iskuiset ketoonhyppääjät kun ovat haltioille akilleenkantapää. Varsinkin selllaiset, jotka tekevät yhdessä ottelussa keskimäärin enemmän vahinkoa kuin Raivohurvion koko joukkue.

Ensimmäinen puoliaika meni Raivohurvion tahdissa: 1-0 haltioille pitkällä hyökkäyksellä. Kumpikin joukkue vahingoitti kahta vastapelaajaa vakavasti, mutta vain rottien lääkäri osasi elvyttää potilaan pelikuntoon. Elvytetty olikin halpapalkkainen linjuri ja menetetty vartioiva linjarotta. Raivohurvioon koski pahemmin, sillä pahasti loukkaantuivat joukkueen kallein noitahaltia ja toinen salamurhaaja menehtyi. Sille pirulaiselle kun olisi ollut muutakin käyttöä toisella puoliajalla.

Rotat tekivät oikeaoppisen kahden vuoron maalin toisen puoliajan alkuun.Niin, ja kassun. Tämä tarkoitti sitä, että Raivohurvio pääsi hyökkäämään yhdeksällä täyttä joukkuetta vastaan.

Hyökkkäys rakentui kuitenkin hyvin ja pallon kanssa mentiin niin pitkälle, että seuraavalla vuorolla tulisi ehkä maali. Ränniritareiden pallonriisuja pääsi kuitenkin riistämään pallon ja se pomppi toiselle, jo likkuneelle vipeltäjälle. Haltiat vastasivat pallonriistolla, mutta kenenkään liike ei riittänyt enää maaliin asti, kun rotat olivat saaneet sumputettua muun joukkueen, paitsi sen taempaa jouksevan, joka pääsi poimimaan pallon. Rotat vastasivat salamallla ja haltioiden joukkue supistui jälleen yhdellä. Kukaan haltia ei ollut enää lähellä palloa, ja rotat pääsivät viemään sen syvälle haltioiden puolustusalueelle.’

Niin syvälle, että Raivohurvion ainoa mahdollisuus oli tasavoimaisku pallon kantajaa vastaan. Hirveä pommi se olikin ja kumautti rotan keijoon. Joukkueiden voimasuhteet olivat nyt 4-8 rottien hyväksi tässä vaiheessa ja jatkoaika kilkutti jo niin portilla, ettei vaihtomiehiä juuri saataisi kentälle. Haltiat punnersivat sittenkin sillasta kuvioon ja kaksi haltiaa oli jäänyt roikkumaan rottien maalialueelle. Rottien yritys riitää palloa ainoalta haltiapuolustajalta kuivui kokoon ja haltiat saivat kauan kaivatun tilaisuuden heittää pallo vapaalle miehelle syvälle rottien linjan takana. Piti vain tehdä yksi 2+ väistö, joka onnistui leikiten ja nakata pallo menemään ja siinehän se menikin.

Paitsi että siinä välissä seisoskeli haltian vieressä joku ottelua varten vuokrattu apuhiiri, joka nappasi pallon nelisormisiin räpylöihinsä. Rotat ryöstivät voiton Raivohurvion käsistä ja runkosarjan mestarit painuisivat kesälomalle. Tai useimpien pelaajien tapauksessa pikemminkin sairaslomalle, sen verren railakasta peli oli.

Advertisements

Posted on May 24, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: